10/16/2008

Espai Quiropràctic·entrevista en Més Tarragona



Hoy, día internacional de la columna vertebral, se ha publicado en el diario Més Tarragona una entrevista de nuestra consulta. La transcribimos. Un abrazo:


–Bon dia Caroline. Abans que res, digue’ns què fa una quiropràctica parisina a les nostres contrades?

–La veritat és que ja coneixia Tarragona des de ben petita.La meva família i jo veníem a estiuejar a Tarragona i sempre m’ha agradat aquesta ciutat. Quan vaig acabar la carrera de Quiropràctica a París (que és una llicenciatura de 6 anys) havia d’escollir un lloc per establir-me i em vaig decidir per Tarragona. Llavors no hi havia cap consulta a la ciutat i la Quiropràctica no era gens coneguda.Vam haver de donar a conèixer la nostra professió quasi persona a persona. El temps passa ràpid. Ara som tres quiropràctics i tres assistents quiropràctiques i ja fa nou anys que cuidem l’esquena dels tarragonins. Estem molt agraïts a tota la gent que des del principi ha dipositat la seva confiança en nosaltres.

–Per als que encara noconeixen la vostra professió, què és la quiropràctica?

–La quiropràctica és la professió que s’ocupa de l’anàlisi, tractament i prevenció de les alteracions del sistema musculoesquelètic (lumbàlgia, ciàtica, dolors al coll, dolors de cap, vertigen, esguinços…) i dels efectes que produeixen aquests desordres en la funció del sistema nerviós i la salut en general. Els quiropràctics som els especialistes de la columna vertebral i el sistema nerviós. L’organisme que garanteix el títol de la nostra professió és l’Associació Espanyola de Quiropràctica, de la qual sóc membre. Per cert, des del 2007 existeix també a Espanya una Facultat de Quiropràctica.

–I per què heu anomenatel vostre centre Espai Quiropràctic?

–Sempre hem tingut clar que l’”espai” de tractament de la salut d’una persona és molt important. Quan ens hem de tractar un problema de salut volem sentir-nos còmodes, cuidats, abraçats per l’entorn on som atesos. L’arquitectura del nostre centre, l’“espai”de treball, és acollidor, serè i harmoniós.Tenim cinc espais de tractament per poder donar un servei individualitzat, perquè cada cas mereix tota l’atenció.

–La quiropràctica és recomanable per a totes les edats?

–Evidentment que sí. Tothom s’ha de cuidar l’esquena si vol tenir una salut òptima. El nostre és un centre molt familiar.Ens vénen famílies senceres, des de l’avi al nét. A més, el tractament quiropràctic no consisteix només en ajustaments vertebrals, també fem èmfasi en la prevenció de les malalties mitjançant un estil de vida sa. Per als que estiguin interessats tenim un web i un bloc on escrivim consells de salut per millorar la qualitat de vida.

–On us podem trobar?

Espai Quiropràctic està ubicat al davant del futur Corte Inglés, al carrer President JosepIrla.

–Quins són els vostres projectes de futur?

–Fer conèixer la quiropràctica a tothom. Volem que, igual que una persona que té mal de queixal sap que ha d’anar al dentista, quan una persona té problemes d’esquena ha d’anar al seu quiropràctic.A més a més, estem donant suport a l’esport i la cultura a Tarragona. Així, hem estat patrocinadors del XXII Concurs de Castells de Tarragona, vam fer un col·loqui de "salut castellera" a l’Ajuntament de Tarragona i estem programant altres xerrades per donar consells de salut de l’esquena. Tal com diu el nostre eslògan, «a l’Espai Quiropràctic, la vostra esquena estarà com una reina».

No hay comentarios:

 
Free counter and web stats