8/24/2008

Aquest cap de setmana hem estat com a PAT-CAST (patrocinadors del Concurs de Castells) a les diades castelleres del Catllar i l'Arboç. Vam aprofitar per donar consells de salut per a l'esquena de tothom. Us esperem a les pròximes diades. Ànim, ja queda menys pel XXII Concurs de Castells!

http://elconcurs.tarragona.cat/

3 comentarios:

Anónimo dijo...

em sembla genial la idea d'aconsellar als castellers, espero veure un treball a fons en aquest bloc en matèria castellera, no cal que siguin només de lessions, sinó de prevenció i preparació.

Per exemple: enguany encara no se m'han obert els canells, com puc prevenir, però ara que comença a apretar la temporada segur que patiré pel concurs... que puc fer?

gràcies

Caroline Albrech, DC dijo...

Bones "anònim",
és una bona pregunta perquè és un problema molt freqüent en els meus pacients castellers.
A la meva consulta (t'ho dic perquè hi han diferents tècniques quiropràctiques) faig el següent:
- Primer s'analitzen els problemes de moviment o flexibilitat de les articulacions de les espatlles, colze, canell i dits.
- Després es fan ajustaments quiropràctics de les extremitats del ràdio-cubital distal.
- A continuació per mantenir els beneficis d'aquest ajustament aconsello posar-se una canellera que mantingui l'inestabilitat ràdio-cubital distal.

Gràcies pel teu comentari i molt bona sort pel Concurs de Castells.

Anónimo dijo...

empro el mocador com a canellera, però no n'hi ha prou quan pots patir una risc innecessari. Per tant, prenc nota dels consells i seguiré fent castells, amb escalfament previ i canelleres.
(l'escalfament previ ja el feia, que consti)

Merci per la teva resposta. Espero més suggerències d'aquest tipus.

Victor (l'"anònim")

 
Free counter and web stats